Lev i kyrkoåret! #Proffskristen #religionsteknik

I perioder har jag försökt att ”leva i kyrkoåret”. Bitvis har det fungerat riktigt bra och då är det ett nöje. Andra gånger blir det på tok för segt och man glömmer lätt. Om man nu inte firar gudstjänst inom Svenska kyrkans ordning. Varje söndag har en rubrik, en text och ett tema. Kyrkoåret täcker hela din varelse. Du får under ett år läsa/höra/uppleva texter som rör  vid din glädje, sorg, besvikelse, hängivenhet, kärlek, förundran och mycket mer. Tidigare har jag följt året i den svenska psalmboken. Alla årets söndagar finns längst bak i psalmboken.

Men så äntligen har det utvecklats en app som gör det hundra gånger lättare att följa med. Länkar till iPhone/Android längre ned. I appen får du upp söndagen, alla texter, bön, psalmförslag, utsmyckning och hela fadderullan. För mig är det nu enklare att läsa texterna och att faktiskt få en rutin på att hänge med under året. Det blir ungefär som en bibelläsningsplan. Helt klart värt att ladda ned! Gör så nu!


iPhone

Android