top of page

HåVi producerar!

Paulus är mycket tydlig med att en kristen är en ny skapelse. Förutsättningarna har i alla avseenden förändrats radikalt genom tron på Herren Jesus. Nykristna förstår det i regel, men behöver stadfästas i tron. Det kan ta sin tid. Andra intresserade kristna behöver få höra om det nya livet gång efter annan.

Nu har HåVi tagit fram de två första delarna av förhoppningsvis sex.

De går under rubrikerna

 

Det nya livet
Vägkartan
 

 

 

 

 

Del 1 Det nya livet gör man helst två och två som varandras medvandrare. Efter en veckas självstudier möts man för att samtala om veckan. Boken innehåller fem veckor med ämnen som "Välkommen til ditt nya liv", "Hur man lyssnar till Herren", "Kraften i syndernas förlåtelse", "Att leva med Jesus som Herren" och "Att växa med Guds ord". 

 

Är du intresserad så klicka på "böcker" och välj "små-grupper". Där kan du beställa de båda delarna.

 

Med anledning av medvandrarnas vecko-samtal har vi också spelat in lite bonus-material som ni kan lyssna till innan ni möts. Du hittar dessa på Youtube:

Det nya Livet på YouTube

Del 2 Vägkartan gör man var för sig. Vägkartan kan liknas vid en biktspegel. Med hjälp av självskattning kan man se var man befinner sig och vart man är på väg. Något varje kristen bör ha klart för sig.

 

Välkommen att ta del av materialet!

      

Det nya livet.jpg
Vägkartan.jpg

Bibelskola-on-line har i skrivande stund fler än 1 100 prenumeranter eller elever. Ett antal av dem har lyssnat på alla 75 avsnitten. För övrigt har ungefär hälften av dem som tittar, tittat på sin dator och hälften på sin mobil. Det är en poäng att avsnitten ska vara lättillgängliga. Om du är hemma, sitter på tåget eller befinner dig på annan plats än hemmet ska inte spela någon avgörande roll. Inte heller ska det ha någon betydelse var du befinner dig i världen. Bibelskolan är gratis och du har dessutom möjlighet att kontakta mig för samtal via email. Välkommen!

Tillsammans med äldste sonen Victor äger vi Handelsbolaget, HåVi produktion, för att underlätta fakturering av böcker och tjänster. Du beställer enklast genom att ovan gå till "böcker". Beställningarna går till olika distributörer. Om du beställer från Håkan skickar bolaget faktura med e-post. Du kan inte beställa genom SWISCH. Det numret, 123 116 9762,  är endast för betalning. Vill du stödja vårt arbet med en gåva så glöm inte att ange "gåva" på inbetalningen.

Välkommen igen önskar

Håkan och Victor

bottom of page