Tack och Pappa

Tack. Jag vet inte hur många gånger jag skrivit det ordet under de här dagarna. För egen del är jag livrädd att det gått inflation i ordet. Det är ett så litet ord, känns så obetydligt. Fyra bokstäver men en ocean av tacksamhet bakom. Jag är rädd att ni inte förstår hur mycket som faktiskt ligger bakom det ordet. Jag önskar jag kunde uttrycka det bättre, mer rättvist, men det är svårt. Det betyder mycket för oss att få hälsningar och like:s. Att veta att det finns människor som bär pappa och oss i bön. Det är stort. Ovärderligt. Victor uttryckte det bra när han kort över Skype reflekterade över att tron kändes överflödig på något sätt. Vi känner en sådan visshet och den är så mycket djupare. Och i den vissheten har rötter i alla era tankar, böner och ord.

Det senaste från pappa är att han opererades idag på morgonen. Operationen gick bra. Vi väntar fortfarande på att få mer information från läkarna. Information som kan ge ett litet längre perspektiv kanske. Information som kan svara på frågor som ”kan han flygas hem?” ”blir han helt återställd?” osv. osv. Men de frågorna får vi vänta lite till på innan de blir besvarade.

Strax efter klockan 16:00 den 19/5 sändes P4Eftermidag, radio Jönköping