Uppdatering Nepal

Mitt i allt detta så går våra tankar till familjen som förlorat sin man, pappa och gode vän. Det vill jag skriva först av allt. Och till alla de som samlats i församlingen.

Pappa mår under omständigheterna bra. Han ligger kvar på sjukhuset för observation och kan komma att opereras inom kort. Han har fått besök av konsul och vi har kontakt med UD. Vi är tacksamma och imponerade över att allt flutit på så smidigt som det gjort.

Det vi väntar på nu är läkarteamens utlåtande. Det avgör i vilken omfattning operation är nödvändigt och kanske hur lång tid det kan ta innan han kommer hem igen. Tills dess finns pappersarbete i massor att göra.

Har ni några frågor som svarar jag gärna på dem i den utsträckning jag kan. Ni når mig antingen här via kommentarsfältet, mail (jacob.sunnliden@svenskakyrkan.se) eller via sms 070-372 60 40