Ja ä inte bitter…. #blogg100

Det var inte väntat men ändå lite smått otroligt om jag lyckats blogga 100 dagar i rad. Minns att jag medvetet lät bli på långfredagen. Jag missade någon dag och nu har det inte hänt något på flera dagar då jag varit borta.
Jag har inte lagt någon större vikt berättelser om internetfasta. Det ska vara så himla skönt och rogivande. Nervöst till att börja med och sedan glömmer man osv. osv. Nu har jag haft svårt att uppdatera mig på omvärlden under några dagar (läs omöjligt). Jag har varit i skogen och inte kunnat ta del av något som hänt runt omkring. Det hade i princip kunnat bli världskrig utan att jag märkt något förrän nu när jag uppdaterar mig. Jag har svarat på en massa mail, kollat alla flöden hit och dit osv. Vilken sorglig värld det är asså. Så mycket fjantiga grejer vi håller på med. En gegga som vi bara försöker få att gå runt, runt, runt och runt. Och wips så hamnade jag där. Tills imorgon em. då jag är en del av samma gamla gegga och trampar på jag också.