#blogg100 Nu kör vi!

Jag har anmält mig till #blogg100. Det är en utmaning att skriva ett inlägg om dagen i 100 dagar. Enkelt kan tyckas, men vi får väl se. Det här inlägget är iaf det första. Av de som ställer upp verkar de flesta planera sina inlägg rätt noga. Jag kör inte riktigt så utan skriver om det som dyker upp där och då. Någonstans långt där inne har jag en känsla av att jag kanske borde planerat det här bättre.

Det blir nog rätt mycket jobbbloggande under de här dagarna skulle jag tro. Men det återstår att se. Hur som ser jag iaf fram emot det här. Jag tror att det kommer vara krävande och inte särskilt djupa inlägg. Eller mindre djupa kanske är bättre att skriva. De har kanske inte varit särskilt djupa hittills. Vissa inlägg blir krystade andra blir världsbäst, det är typ den nivån jag brukar hålla.

Nu kör vi!

Tidningen Dagen har gjort en grej på #blogg100 modell Kristen >>

Jag har letat efter en lista på alla Svensk kyrkliga som bloggar men inte hittat någon. Jag vet att dessa iaf är med på #blogg100. Finns säkerligen fler. Hör av er isf.
Vandra vägen
Johan Danz
– Gabriel Fjellander
– Ann-Christin Johansson
– David Silverkors
– Matilda Wik
– Royne Mercurio
– Carina Etander Rimborg
– Martin Garlöv
– Ewa Almqvist
– Eva Kihlström
– Jujutsumorsan
Mikael Hansson
– Josefine Lennartsson
Gabriel Modéus
– Maria Scharffenberg
– Maria Bergius Krämer
– Ellinor